klipphøsten 2012-videoblogg

Heiheihei! Beklager for dårlig blogging.Har hatt øvinger til dansefoestilling hele helgen. Har forestillinger hele neste uke, så blir nok litt dårlig blogging da! Men håper dere skjønner det. Har hatt en helt grei helg, mye dansing og lite soving, men det er jo gøy! I år danser jeg bare en dans, noe som er utrolig kjedelig! Er vandt til å danse 5-6 ganger, men i år har jeg ikke hatt tid eller ork til det, noe som er veldig kjedelig, spesielt nå når det er forestilling. Men sånn er det, kan ikke gjøre noe med det..

Nå har jeg blitt ferdig med filmen! Er ikke noe sånn super spesielt altså, men er noen klipp fra ting jeg har gjort etter sommeren. Er noen klipp som er helt random, som ikke gir mening, men jaja. YOLO!! Håper dere liker den hvertfall :-) Her er den,enjoy (for bedre kvalitet trykk på tannhjulet(?) og ta på 1080):

 hohoho. Let me know if you want to see more. Altså om det er noen jeg skal lage igjen :))

 

I morgen er det skole igjen! JIPPI! Haha, nei. Er den siste uka med vanlig skole, om ikke jeg tar helt feil. Så får gi på det siste jeg har, selvom det er midt oppi forestillingene.. Blir så deilig med ferie!!

 

Likte du videoen? Gleder du deg til ferien?

 


  4 kommentarer på "klipphøsten 2012-videoblogg"

Postet av: Christine Haatuft
Haha, digger dansevideoene våre! Du har fin blogg snupp <3
02.12.2012, 21:54
Postet av: chanett <3
love it!!<3
02.12.2012, 22:53
URL: http://chanettmg.blogg.no
Postet av: Victoria
Christine Haatuft: jeg og! Takker <3
03.12.2012, 14:46
URL: http://victoriahi.blogg.no/
Postet av: Victoria
chanett: <3
03.12.2012, 14:46
URL: http://victoriahi.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Velkommen til min blogg. Jeg heter Victoria. Er en 16 år gammel jente fra Larvik. Blogger om min hverdag, mote og det som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: victoriahiblogg@hotmail.no

Follow on Bloglovin
hits