3.desember

Hallo :) Vil begynne med å si tuuuusen takk til alle som leser bloggen min. Er veldig koslig. i går var det 55, som leste bloggen, har vanligvis rundt 30. Virker kanskje ikke som så mye, men det er faktisk det. Er veldig koslig at så mange vil lese bloggen. Og er også veldig koslig med komentarer :) Så bare fortsett med det!

Da er det 3. desember. Tiden har gått utrolig fort, kan ikke helt tro at det snart er julaften, selvom jeg begynner å få litt julestemning. Det er kalendere på tv, litt snø, VELDIG kaldt (-10, i dag..) det første lyset er tent i advents lysa og har begynt med pakke-  og sjokoladekalender :) super koslig! Jeg er veldig glad i julen, så håper dette blir en fin en. Noe det sikkert blir.


Dette har jeg på meg i dag:ny cardegan. den er fra carlings, kosta egentlig 700,-, men det var 70% LOVE IT

hvem gleder seg til jul??GOD JUL, KLEM FRA MEG


  0 kommentarer på "3.desember"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Velkommen til min blogg. Jeg heter Victoria. Er en 16 år gammel jente fra Larvik. Blogger om min hverdag, mote og det som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: victoriahiblogg@hotmail.no

Follow on Bloglovin
hits