innkjøp 14/12-12

Hei, lenge siden det har vært et ordentlig innlegg. Bekalger det, men har hatt litt travle og slitsomme dager. Håper det er forstårlig :-)

I går var jeg på kino med Georg. Det var ett år siden, i går, at vi var på vår første date. Da var vi også på kino. I går så vi "Hobbiten". Tror det er en bok FØR ringenes herre. Filme var veldig bra, skjedde alltid noe spennende. Den eneste minusen var at avsluttningen var åpen. Det syntes jeg er så utrolig irriterende. Var litt mye krig/slossing, men det er jo det den handler om. Ellers var den veldig bra :-)

I dag har jeg vært på skolen, jobber fortsatt med skoleforestillingen. Det er så utrolig deilig, og ikke minst gøy! Men også ganske slitsomt da. Syntes det er veldig bra at vi har litt forandring fra vanlig skole. Etter skolen dro jeg på nordbyen med Synne en tur for å handle litt julegaver. Fikk kjøpt noen. Kjøpte også noe nytt til meg selv, for jeg skal blant annet på middag med jentene i morgen kveld, og da ville jeg ha noe nytt å ha på :-) Her er innkjøpene, utenom gavene da selvfølgelig:deksel 69.50,- h&m


neglelakk 29.50,- h&m


armebånd 129,- veromodatopp 199,- veromoda

 

GOD HELG!!
  4 kommentarer på "innkjøp 14/12-12"

Postet av: Julie AKS
åh så mye fint!

Har forresten en konkurranse gående på bloggen nå, ta gjerne en titt! :)
14.12.2012, 22:24
URL: http://jaaks.blogg.no
Postet av: Mariell.
fine innkjøp :)
14.12.2012, 22:25
URL: http://gien.blogg.no
Postet av: Sabine
Herlig! Likte alt :)
14.12.2012, 22:27
URL: http://sabbiii.blogg.no
Postet av: SYNNE MARIE
tnaa
15.12.2012, 11:24
URL: http://frokensynnemarie.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Velkommen til min blogg. Jeg heter Victoria. Er en 16 år gammel jente fra Larvik. Blogger om min hverdag, mote og det som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: victoriahiblogg@hotmail.no

Follow on Bloglovin
hits