varmere strøk

Åh, som jeg ha lyst til å dra til et varmt sted. Bare slappe av, bade, og ikke minst bli brun!! Savner så utrolig mye å være brun. Føler meg ikke noe fin når jeg er så bleik. Blir så mye gladere av å være brun. Har vært i Thailand 3 ganger. Elsker å være i Thailand! Alle er så hyggelige, snille og pratsomme. Noen bilder fra sist jeg var i Thailand.

Åh, som jeg savner det

 Var jo i Spania i sommer med håndballaget, og det kommer je aldri til å glemme! Det er noe av det beste jeg hr vært med på. Sol,varme, håndball og verdens beste jenter. Blir ikke bedre. Skal til London med Synne og, fikk det i konfimasjonsgave. Gleder meg som en litn unge! Selvom det ikke er sol, varme og strender er det fortsatt en fantastisk ferie og opplevelse,har aldri vært i London før, og det å reise med bestevenninnen min er jo et stort,stort pluss. Jeg har ikke noe mot at det kaldt og snø, for jeg er veldig glad i jul og snø, men hadde vært deilig med en ferie til varmere strøk. Bare se på disse bildene da!!
sikle, sikle

bildene er fra weheartit.com

Lyst på en ferie du og?


  0 kommentarer på "varmere strøk"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Velkommen til min blogg. Jeg heter Victoria. Er en 16 år gammel jente fra Larvik. Blogger om min hverdag, mote og det som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: victoriahiblogg@hotmail.no

Follow on Bloglovin
hits