sleepover

Hei, beklager for ingen blogging i det siste, men har rett og slett ikke hatt tid. På fredag var Georg med meg og familien til Sverige, på dagstur. Var utrolig koslig. Georg er jo glad i å shoppe og litt interessert i klær, så det gjør det jo litt ekstra gøy. Kjøpte ikke så mye, men innkjøpet kommer i et nytt innlegg. I går kom Tonje og Synne hit og overnattet. Var utrolig koslig, og gøy! Tonje bor i Tønsbegså ser henne ikke så mye lenger,så var utrolig koslig å se hun igjen.Vispilt apebuzz, sang singstar og så på en dritt dårlig film, haha. Pratet masse og hadde det super koslig! I dag kom Lina en tur, og vi hrvel ikke gjort annet enn å ligge på sofaen og se på TV, haha, har man ferie så har man ferie!

verdens beste gutt

meg,tonje&synne // rocker løs med singstar

lovelove


  2 kommentarer på "sleepover"

Postet av: unscripted
hørtes koselig ut :-) Sjekk gjerne ut bloggen min også, blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)
30.12.2012, 21:53
URL: http://unscripted.blogg.no
Postet av: T i r i l - M a r i e
Koselig ^^
30.12.2012, 22:00
URL: http://tmm.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Velkommen til min blogg. Jeg heter Victoria. Er en 16 år gammel jente fra Larvik. Blogger om min hverdag, mote og det som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: victoriahiblogg@hotmail.no

Follow on Bloglovin
hits