GODT NYTTÅR!!

GODT NYTTÅR TIL DERE ALLE!! Håper alle hadde en super kveld, det hadde hvertfall jeg. Var først hjemme og fikk besøk av Lina og familien hennes, noe som er tradisjon, har vært det hele livet mitt. Etter vi hadde spist dro vi ned til Synne hvor det var flere av jentene. Var utrolig koslig. Bra avsluttning på 2012 og bra start på 2013. Sov hos Synne, så hele dagen i dag har blitt brukt på å se Keeping up with the Kardashians. Deilig å bruke av de siste dagene i ferie på og ikke gjøre noe! Har heldigvis fri i morgen også! Tusen takk for de fine kometarene i forgje innlegg, utrolig koslig :-) Her er noen biler fra i går, bildene er tatt av Synne (www.frokensynnemarie.blogg.no), Trine og Marie :-))


jentene, mangler bare ingrid
Håper alle har hatt et flott år, og ønsker alle godt i det nye året!!


  0 kommentarer på "GODT NYTTÅR!!"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Velkommen til min blogg. Jeg heter Victoria. Er en 16 år gammel jente fra Larvik. Blogger om min hverdag, mote og det som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: victoriahiblogg@hotmail.no

Follow on Bloglovin
hits