SWEET 16!!

ENDELIG 16!! Gleder meg så til jeg får lappen, moped og snø og is er borte! Blir utrolig deilig, da er jeg ikke avhengig av at mamma eller pappa kan kjøre meg. Blir nok deilig for de også, de kjører meg ganske mye, noe jeg har vært veldig heldig med, er ikke alle foreldre som gidder å kjøre så mye! 

Ble vekt av mamma, pappa, Andrea og Lucas. De kom med kake og gaver. Noe de gjør hvert år. Utrolig koslig. På skolen i dag fikk jeg masse gratulasjoner, og det er så utrolig hyggelig! Ble også sunget for, det er litt mer flaut, men koslig. Har også fått masse gratulasjoner på instagram, facbook og twitter. Makes my day. Så tusen takk til alle <3 I kveld skal jeg feire med jentene, så det blir nok super koslig. 


gavene jeg fikk av familien, likte alt supergodt!


verdens beste søster


lagde en bursdagshilsen til meg selv i musikken, haha

Nå skal jeg nyte resten av dagen! Blogges


  2 kommentarer på "SWEET 16!!"

Postet av:
Gratulerer så mye med dagen, Victoria!!

Kos deg masse, og lykke til med lappen :)
04.01.2013, 17:33
Postet av: Victoria
Anonym: Tusen takk :-)
07.01.2013, 15:08
URL: http://victoriahi.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Velkommen til min blogg. Jeg heter Victoria. Er en 16 år gammel jente fra Larvik. Blogger om min hverdag, mote og det som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: victoriahiblogg@hotmail.no

Follow on Bloglovin
hits