victoriahillestad.blogg.no


Da er jeg tilbake til bloggingen! Har savnet det, og nå som håndballsesongen er over passet det perfekt å starte igjen ♥  Ville ha en ny start så det ble en ny blogg. Håper dere tar en tur innom, bloggen er victoriahillestad.blogg.no

stay tuned

Heey, leenge siden nå! Savner det å blogge. Hinthint. Stay tuned ♥

heihallo

Heisann. Beklager for ingen blogging i går! Jeg var med Georg fra rett etter skolen og fram til treninga, så da rakk jeg dessverre ikke blogge. I dag har jeg vært på skolen og hatt en "mattekveld", mer ettermiddag,fra skolen slutta til halv seks.. Er tentamen neste uke, så da fiksa de en ettermiddag hvor vi kunne få repitert mye. Resten av dagen skal jeg slappe av og begynne å øve litt til naturfagsprøva jeg har til fredag. Slenger med et bilde fra i gårvictoriahi

siste dag i ferien

Hejhejhallo

Da var det kommet til den siste dagen i ferien, for denne gang. Er vel ikke helt klar for skole og alt stresset enda, men må man så må man. Så langt i dag har jeg sitti litt ute i sola og slappet av, har egentlig tenkt til å gjøre litt lekser, men får se hva det blir til. Senere i dag skal jeg til tanten min å spise middag med hele familien, så det blir nok en fin avsluttning på ferien.

Hadde ikke gjort noe om jeg kunne levd som denne karen. Bare slappet av hele dagen lang ♥

victoriahi

nyter solen

Sitter og koser oss i solen, og nyter de siste dagene i ferien. Håper alle har en fin dag. Lovelove ♥

victoriahi

gode venner, gode minner

Hejhej! Har hatt en super koslig dag, med både venner, og familie av Synne. Her er noen pics fra dagen. Kommer et innlegg til senere.

FLOTTE MENNESKER ♥

victoriahi

antrekksbilder på veivictoriahi

finfin dag med beste

I dag har jeg sovet hos Synne, som alltid er kos. Dro fra Synne i to tiden, og har vært med Georg hele dagen. Har hatt en super koslig og morsom dag med verdens beste kjæreste ♥

Bilder tatt av Synne Marie i sommer ♥


victoriahi

må gjøre-video?!?!

Bestie og jeg tenkte at vi kunne ha en må gjøre-video i samans, siden vi er stucked sammed her i påsken. Hvis vi får inn nok forslag, prøver vi og få filmet til fredag. SÅ KJØR PÅ.

♥ ♥ ♥

påskekos

            
Nå har jeg fått fiksa en lader, det er påskeferie og fint vær. Så da blir det blogging framover. Så langt i påska har jeg vært med venner og trent, og selvfølgelig slappet masse av. Skal vel egentli bare fortsette sånn også. ER SÅ DEILIG MED FERIE!!

Håper alle ar hatt en fin ferie så langt

victoiahi

neineinei

Gjett hvem som klarte å miste pcen i bakken da? Det var meg ja! Tror ikke selve pcen en ødelagt, men laderen funker ikke.. I tillegg er batteriet på pcen ødelagt fra før av, så jeg er avhengig av å ha laderen i hele tiden. Så det blir nok ikke så bra blogging fram til jeg har fått fiksa det. Får sikkert ordnet noe reserve innimellom :-)

Nyter solen på skolen med flotte venner

vår i mitt hjerte

åhh!! det er så deilig med sol, snø som smelter og tynnere jakker og sko. Elsker våren, tror faktisk det er den årstiden jeg liker best!


nammm

Kommer innlegg om dagens antrekk senere :-) GOD HELG!!

victoriahi

iheartit                                                                                                                                 ♥ ♥ ♥

 

victoriahi                                                                                                

syk

Hei. TUSEN TAKK til alle som leser bloggen min, er utrolig koslig <3

I dag har jeg vært hjemme fra skolen, har selfølgelig blitt syk når jeg minst vil det.. Er så typsik. Håper jeg er frisk igjen i morgen hvertfall :-)
kommer et innlegg til senere i dag

lovelove

I'M BACK

HEEEI!!

Da er jeg tilbake på blogge, håper jeg hvertfall, haha. Savner det og blogge, og har fått masse blogglyst. Så denne gangen er tilbake. Kan ikke love et innlegg hver dag, men skal gjøre så godt jeg kan :) Nå begynner det å bli vår også, OG DET ER SÅ DEILIG!! Jeg har fått moped lappen,så jeg venter bare på at snøen skal forsvinne. (Må skaffe meg en moped og,men det holder jeg på med) Blogglysten kommer nok til å bi mye bedre når det blir lysere, varmere og jeg har fått nytt design jeg er superfornøyd med, jeg blir også glad når det er vår, så det hjelper jo veldig mye også :))

I dag våknet jeg med dette på utsiden av vinduet:vakkert


Var ute og tok antrekks bilder etter skolen, så kommer innlegg senere :)

ER VI HAPPY FOR AT JEG ER TILBAKE?

jeg lever

Heiheiheihei!

Har vært en god stund borte fra bloggen, beklager det. Har rett og slett ikke hatt tid til å blogge.. Har vært mye skole, og andre greier. Skal prøve å få blogget mer framover, men lover ingenting. Er veldig mye å gjøre på skolen, det er jo siste innspurt nå, så da er det, i tillegg til å være mye, viktig. Og tusent takk til alle som fortsatt leser bloggen, dere er supre! Noen instabilder:

love from me

ut på tur aldri sur

På lørdag var jeg på tur med Johanne, Julie og Celine. Var super koslig. Lagde pannekaker og bacon på stormkjøkkenet, også grilla vi marsmelows(haha, aner ikke hvordan det skrives) på bål. Sjeldent jeg er på tur, men dette var veldig hyggelig og morsomt. Her er noen bilder:


julie, johanne og meg


johanne, meg og celine

johanne er model

en finfin tur, håper dere likte bildene!

bursdager

Fredag feiret jeg med jentene. Noe som var utrolig koslig.

På lørdag med familien

hadde ikke så mange bilder, siden kamraet hadde lite strøm..

long time ago

Hei, beklagerbeklagerbeklager

Har ikke fått blogget på leenge! Rett og slett fordi jeg ikke har hatt tid. Hadde bursdag på fredag med jentene, var på tur og feira familiebursdag på lørdag, skulle egentlig blogge i går men var ikke hjemme hele dagen. Spilte først kamp, som vi vant!!, så så jeg på en annen kamp. Tok litt sol med ingrid, trenger litt farge til ballet. Så dro vi på kamp med Lilli, Lina og Sarah, for så at vi (uten lilli) dro å spise kebab før vi dro og på kino med Johanne. Så var rett og slett ikke hjemme før sent, og da måtte jeg legge meg. Men nå har jeg hvertfall noe å blogge om! Insta bilder fra helgen

Håper dere fortsatt liker meg.

SWEET 16!!

ENDELIG 16!! Gleder meg så til jeg får lappen, moped og snø og is er borte! Blir utrolig deilig, da er jeg ikke avhengig av at mamma eller pappa kan kjøre meg. Blir nok deilig for de også, de kjører meg ganske mye, noe jeg har vært veldig heldig med, er ikke alle foreldre som gidder å kjøre så mye! 

Ble vekt av mamma, pappa, Andrea og Lucas. De kom med kake og gaver. Noe de gjør hvert år. Utrolig koslig. På skolen i dag fikk jeg masse gratulasjoner, og det er så utrolig hyggelig! Ble også sunget for, det er litt mer flaut, men koslig. Har også fått masse gratulasjoner på instagram, facbook og twitter. Makes my day. Så tusen takk til alle <3 I kveld skal jeg feire med jentene, så det blir nok super koslig. 


gavene jeg fikk av familien, likte alt supergodt!


verdens beste søster


lagde en bursdagshilsen til meg selv i musikken, haha

Nå skal jeg nyte resten av dagen! Blogges

GODT NYTTÅR!!

GODT NYTTÅR TIL DERE ALLE!! Håper alle hadde en super kveld, det hadde hvertfall jeg. Var først hjemme og fikk besøk av Lina og familien hennes, noe som er tradisjon, har vært det hele livet mitt. Etter vi hadde spist dro vi ned til Synne hvor det var flere av jentene. Var utrolig koslig. Bra avsluttning på 2012 og bra start på 2013. Sov hos Synne, så hele dagen i dag har blitt brukt på å se Keeping up with the Kardashians. Deilig å bruke av de siste dagene i ferie på og ikke gjøre noe! Har heldigvis fri i morgen også! Tusen takk for de fine kometarene i forgje innlegg, utrolig koslig :-) Her er noen biler fra i går, bildene er tatt av Synne (www.frokensynnemarie.blogg.no), Trine og Marie :-))


jentene, mangler bare ingrid
Håper alle har hatt et flott år, og ønsker alle godt i det nye året!!

sleepover

Hei, beklager for ingen blogging i det siste, men har rett og slett ikke hatt tid. På fredag var Georg med meg og familien til Sverige, på dagstur. Var utrolig koslig. Georg er jo glad i å shoppe og litt interessert i klær, så det gjør det jo litt ekstra gøy. Kjøpte ikke så mye, men innkjøpet kommer i et nytt innlegg. I går kom Tonje og Synne hit og overnattet. Var utrolig koslig, og gøy! Tonje bor i Tønsbegså ser henne ikke så mye lenger,så var utrolig koslig å se hun igjen.Vispilt apebuzz, sang singstar og så på en dritt dårlig film, haha. Pratet masse og hadde det super koslig! I dag kom Lina en tur, og vi hrvel ikke gjort annet enn å ligge på sofaen og se på TV, haha, har man ferie så har man ferie!

verdens beste gutt

meg,tonje&synne // rocker løs med singstar

lovelove

julestrømpe
Dette fikk jeg i julestrømpa i år. Hva fikk du?

julaften

Hei alle fine!

Håper dere hadde en kjempe fin julaften, koste dere masse med familie og kjente og fikk noe av det dere ønsket dere :-) Det gjorde hvertfall jeg! Hadde en utrolig koslig kveld med familien og fikk masse fine gaver. Tenkte jeg skulle lage en video med hva jeg fikk, høres det artig ut? I dag er det 1.juledag, jeg skal ikke noe spesielt. Så langt har jeg bare slappet av og kost meg. Elsker 1.juledag. Man bruker noe av det nye en har fått, koser seg med filmer og familien. Elsker julen. Her er noen bildr fra i går


ble bilder som jeg ser bort på rett og slett fordi de andre ikke ble noe fine. kjolen er Synnes, den også, og er fra h&m


Håper alle hatt en flott dag, og koser seg videre i julen :)

typisk

Nå som jeg fikk tid til blogge får jeg selvfølgelig ikke lastet opp bilder..Skulle vise dere kveldens antrekk.Men får prøve i morgen igjen. Skal nemlig på grøtfest med Georg! Gleder meg kjempe masse, blir nok utrolig koslig :-) Håper dere har hatt en super lillejulaften!! Og får en fortsatt fin kveld.

juleklem fra meg

 

JULEFERIE

ENDELIG ER DET JULEFERIE <3<3<3

Åh, det er så deilig. Føler ikke at det er ferie enda, men det kommer nok. Har jo hatt en annderledes uke på skolen, så har nok noe med det å gjøre. Bklager for at jeg ikke har blogget. Har ikke vært helt i form, også har det skjedd forskjellige ting. Blant annet hadde Georg og jeg 1 års jubileum på torsdag <3 året har gått så utrolig fort. Har vært et helt fantastisk år, og jeg er så utrolig takknemlig for å ha Georg. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten han. I dag har jeg vært å kjøpt de siste julegavene med Sarah. Var utrolig koslig, er lenge siden jeg har vært med henne nå. Ble ferdig med alle gavene, og det var utrolig deilig. Ble helt stressa på slutten nå. Elsker egentlig å kjøpe julegaver, spesielt når jeg finner noe jeg vet personen vil like veldig godt. Men i år har jeg ikke hatt tid eller ork til få gjort det, så ble litt sånn fort kjøpt, hvertfall noen av tingene. Syntes det er litt trist, for det er egentlig så utrolig gøy og koslig. Menmen, sånn blir det noen ganger. Gaver ble det hvertfall! :-) Ble også noen ting til meg selv, kommer nok et inlegg om det i morgen.bilde av meg og Georg fra i sommer, tenk at det er et halvt år siden allerede, tiden flyyr

Har du fått kjøpt alle julegavene?

varmere strøk

Åh, som jeg ha lyst til å dra til et varmt sted. Bare slappe av, bade, og ikke minst bli brun!! Savner så utrolig mye å være brun. Føler meg ikke noe fin når jeg er så bleik. Blir så mye gladere av å være brun. Har vært i Thailand 3 ganger. Elsker å være i Thailand! Alle er så hyggelige, snille og pratsomme. Noen bilder fra sist jeg var i Thailand.

Åh, som jeg savner det

 Var jo i Spania i sommer med håndballaget, og det kommer je aldri til å glemme! Det er noe av det beste jeg hr vært med på. Sol,varme, håndball og verdens beste jenter. Blir ikke bedre. Skal til London med Synne og, fikk det i konfimasjonsgave. Gleder meg som en litn unge! Selvom det ikke er sol, varme og strender er det fortsatt en fantastisk ferie og opplevelse,har aldri vært i London før, og det å reise med bestevenninnen min er jo et stort,stort pluss. Jeg har ikke noe mot at det kaldt og snø, for jeg er veldig glad i jul og snø, men hadde vært deilig med en ferie til varmere strøk. Bare se på disse bildene da!!
sikle, sikle

bildene er fra weheartit.com

Lyst på en ferie du og?

glitter

Den nye neglelakken jeg kjøpte i går. Likte den veldig godt. Har på to lag.

Likte du neglelakken?

nytt design

Da har jeg fått med nytt design. Ble så le av det gamle, så måtte ha et nytt. Jeg vet ikke heeelt om jeg kommer til å ha det. Er litt usikker. Kommer hvertfall ny header etterhvert!hva syntes du? likte du designet?

help me

Heisann!

I dag var det siste dagen på skolen før vi begynner med skoleforestilling som vi har vært år. Utrolig deilig og tenkte på at det ikke er mer stress med lekser, prøver og skolearbeid :-) Skal bli veldig deilig å gjøre noe annet før ferien! Men så til overskriften. Jeg vet ikke ha dere vil jeg skal blogge om, og har ganske lite inpirasjon for tiden! Så hadde vært VELDIG fint om dere kunne ha komentert hva dere liker å lese på en blogg. Om du har en blogg selv og er det bare og linke, så får jeg kanskje noe derfra også :-) Hadde hjulpet meg veldig.

 


I NEED SOME HELP

Har du noen tips?

Dere må forresten huske spørsmålsruden! 

bursdag til Trine

Her er noen bilder fra bursdagen til Trine på lørdag. Er ikke så mange, men det er jo bedre enn ingeting. Tok ikke noen bilder selv, så disse er fra Synne og Eline. Takk til dem :-)
eline, meg, malin og ingrid <3


spørsmålsrunde

Heiheihallo!

Tenkte jeg skulle ta en spørsmålsrunde, bloggen er jo ganske ny. Så da er det bare å spørre i vei!Kan sikker svare på video om det er noe dere har lyst til :-))

Hva lurer du på??

lang, slitsom dag

Hei, beklager rakk ikke blogge før bursdagen igår.. Fikk plutselig veldig dårlig tid. Skal prøve å få blogget et innlegg med bilder fra bursdagen senere, eller til uken. I dag har vært en lang og slitsom dag. Hadde først forestilling,siste i dag, Både deilig og trist. Så dro jeg rett til kamp, som vi vant!! Herlig. Nå ligger jeg helt dæv på sofaen i kjellerstua, i kosetøy under dyna. Er så sliten etter en lang og slitsom uke. Så blir deilig og bare slappe av og se på en film :-) Slenger med noen bilder.Ikke så spennende, men bedre enn ingenting?

Håper dere har hatt en fin helg :-)

 

room details

Hei :-) Håper alle hadde en finfin fredag!

Tenkte jeg skulle vise noen rom detaljer, fra mitt rom. Har ikke så veldig mye å blogge om, så hadde vært veldig fint om dere kunne komme med noen ønsker/tips! 
Skal prøve å få blogget før jeg drar i bursdag i kveld :-)

 

Ha en strålende lørdag!

happy, happy snowman

Beklager, beklager, beklager.. VELDIG dårlig blogging de siste dagene! Men jeg er på forestillinger hele uken, så da har jeg ikke hatt noe tid. Så blir nok ikke noe bra blogging før neste uke.

Men så til overskriften! Er så glad. For det første har det kommet en del snø, og det er så koslig! Litt kjedelig at det blåser en del, men klager ikke :))) så på skolen i går og i dag har vi fått tilbake tentamene, bortsett fra nynorsk. Jeg fikk 5+ på engelsk, 5 på matte og norsk!! Og jeg er så letta. Trodde faktisk ikke det kom til å gå SÅ bra. Så det var jo supert.

Håper dere tilgir meg for den dårlige bloggingen :-*

3.desember

Hallo :) Vil begynne med å si tuuuusen takk til alle som leser bloggen min. Er veldig koslig. i går var det 55, som leste bloggen, har vanligvis rundt 30. Virker kanskje ikke som så mye, men det er faktisk det. Er veldig koslig at så mange vil lese bloggen. Og er også veldig koslig med komentarer :) Så bare fortsett med det!

Da er det 3. desember. Tiden har gått utrolig fort, kan ikke helt tro at det snart er julaften, selvom jeg begynner å få litt julestemning. Det er kalendere på tv, litt snø, VELDIG kaldt (-10, i dag..) det første lyset er tent i advents lysa og har begynt med pakke-  og sjokoladekalender :) super koslig! Jeg er veldig glad i julen, så håper dette blir en fin en. Noe det sikkert blir.


Dette har jeg på meg i dag:ny cardegan. den er fra carlings, kosta egentlig 700,-, men det var 70% LOVE IT

hvem gleder seg til jul??GOD JUL, KLEM FRA MEG

video on the way

I dag på skolen hadde vi fotball og håndballturnering, jentene hadde en, og guttene en annen! Jeg var i finale på begge, men tapte dessverre da.. men begge var med straffekonk/ ekstra omgang. Gøy var det hvertfall!!

Holder på å redigere en video med klipp fra denne høsten! Vet ikke når den kommer ut, men blir mest sannsynlig i helgen hvertfall :))Gleder du deg til video??

gleder meg til jul

Hei alle fine! I dag hadde jeg den siste tentamenen, nynorsk! Gikk helt greit. Ellers i dag har jeg ikke gjort noe spesielt, bare rydda litt. Nå skal jeg gjøre lekser, så drar jeg og ser på laget spille kamp halv ni. Blir artig. I stad snødde litt, og jeg kjenner jeg gleder meg skikkelig tl jul. Er så mye koslig so skje rundt juletiden. Jubileum med Georg, julaften, nyttårsaften og bursdag!! Åh, blir en bra tid framover. Så litt på ble fra julaften i fjor, så tenkte å slenge med noen bilder så dere kanskje får litt julestemning.

Noen flere som gleder seg til jul?

sweet little cupcake

og det var slutten på den søte litte cupcaken :)

Er du glad i cupcake? Likte du bildene?

bursdag

Beklager for ingen blogging i går, men hadde en travel dag. Men en veldig koslig dag. Var og danset, øve til forestilling vi begynnelsen av desember. Så var jeg bare en liten tur hjemmom før jeg dro å så på Georg spille kamp,for så å være hos han :) Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder fra bursdagen, er ikke så mange, men er vel bedre enn ingenting?


fine chanett  <3<3 hun har også blogg: www.chanettmg.blogg.no


Emilie og Margrethefine girls! Ada, Emilie og Margrethe

Så hadde Johanne en liten photoshot:Dette hadde jeg på meg:skjørt ginatricot genser h&m vest pull&bear øredobber glitter

Skal på trening om ikke så lenge. Så blir det nok en liten siste innspurt på øving av mattetentamen jeg har i morgen!! WISH ME LUCK

 

Ha en flott mandag ?

travelt

er på vei ut døra! Spilte kamp, som vi vant! Var utrolig gøy :)) skal selge lodd og så til en kamerat med noen folk :) blogger om bursdagen senere! har på meg dette:

Håper dere får en fin lørdag!


teenageposts


Teenagerposts er artige greier.

 

I dag hadde jeg engelsktentamen. Det gikk helt greit, litt vanskeligere enn vanlig pga vi hadde to deler. kl 18 ska jeg på skolen, det er sånn mattekveld, som forberedelse til mattetentamen. De aller fleste fra trinnet skal dit, er jo veldig bra øving, så blir det litt mindre pugging hjemme! Etter det skal jeg på håndballtrening, så blir ikke noe mer blogging i dag.

 

Har du noe favoritt teenageposts?

no filter
Tok disse bildene til morgen i dag, og de er ikke redigert! Utrolig fint.

dette har jeg på i dag:Beklager for ingen blogging i går, men hadde ikke tid eller ork. Spilte kamp og var med Georg. Vant kampen og hadde det super koslig, som vanlig, med Georg! En flott avsluttning på helgen. I dag skal jeg bare slappe av, på trening og øve litt til norsk tentamen jeg har i morgen.


Har du hatt en fin helg?

instagram

noen bilder fra min instagram. Følg meg gjerne, jeg heter victoriahi :))

Hva heter du på instagram?

sent innlegg

Beklager. Sent innlegg i dag. Skulle egentlig blogge før Georg kom til meg, men rakk ikke. Også glemte jeg det bare bort, så dro jeg til Synne. Men bedre sent enn aldri, eller hva? Slenger med noen fantastisk flotte bilder av meg. (tuller, seff)

dette ble jo veldig vellykket

Håper alle har hatt en fin onsdag! Det har hvertfall jeg :)

Velkommen til min blogg. Jeg heter Victoria. Er en 16 år gammel jente fra Larvik. Blogger om min hverdag, mote og det som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: victoriahiblogg@hotmail.no

Follow on Bloglovin
hits