innkjøp 22/12-12

Her er det jeg kjøpte til meg selv i går.

kjole fra cubus 299,- ELSKER DEN

drdenim bukse fra carlings 399,-klistremerkedeksel fra bikbok 59,- 

veldig fornøyd med alle tre innkjøpene!

Hva syntes du?

innkjøp 14/12-12

Hei, lenge siden det har vært et ordentlig innlegg. Bekalger det, men har hatt litt travle og slitsomme dager. Håper det er forstårlig :-)

I går var jeg på kino med Georg. Det var ett år siden, i går, at vi var på vår første date. Da var vi også på kino. I går så vi "Hobbiten". Tror det er en bok FØR ringenes herre. Filme var veldig bra, skjedde alltid noe spennende. Den eneste minusen var at avsluttningen var åpen. Det syntes jeg er så utrolig irriterende. Var litt mye krig/slossing, men det er jo det den handler om. Ellers var den veldig bra :-)

I dag har jeg vært på skolen, jobber fortsatt med skoleforestillingen. Det er så utrolig deilig, og ikke minst gøy! Men også ganske slitsomt da. Syntes det er veldig bra at vi har litt forandring fra vanlig skole. Etter skolen dro jeg på nordbyen med Synne en tur for å handle litt julegaver. Fikk kjøpt noen. Kjøpte også noe nytt til meg selv, for jeg skal blant annet på middag med jentene i morgen kveld, og da ville jeg ha noe nytt å ha på :-) Her er innkjøpene, utenom gavene da selvfølgelig:deksel 69.50,- h&m


neglelakk 29.50,- h&m


armebånd 129,- veromodatopp 199,- veromoda

 

GOD HELG!!new shoes

Heioghå! I dag er det FREDAG. SÅ deilig. Har forestillinger i helgen også, pluss kamp og bursdag. Blir nok en fin helg. Men til overskriften! Sist helg var jeg på nordbyen med mamma for å se etter noen nye sko. Fant noen jeg likte veldig godt på DNA, men de hadde ikke størrelsen min,men jeg bestilte de. Så nå har jeg fått de, og de passet perfekt. Var litt usikker på om jeg skulle beholde de for det var litt harde på en måte, men etter å ha gått litt med dem inne bestemte jeg meg for å beholde de :)) haha, ikke sånn veldig viktig, men for de som skulle lure.Skoene er fra DNA, jeg har de i strl 38 og kostet 799,-

Kommer et innlegg med antrekk senere :))

 

Hva syntes du om skoene? Har du like? 

lite innkjøp

Da har jeg akkurat spist meg mett på god taco. Blir aldri lei av taco! I dag har jeg sett på håndballkamper og vært en liten tur på nordbyen med mamma. Så tenkte å vise det jeg kjøpt:

skjerf cubus 149,- maskara maxfactor 125,- (-25%)Nå sitter jeg i kosetøyet og slapper av med mamma og pappa. Blir en chill og digg lørdagskveld!

sykt kult å ta bilder i speilet, jeg vet!


Håper dere alle sammen får en finfn lørdagskved :)Velkommen til min blogg. Jeg heter Victoria. Er en 16 år gammel jente fra Larvik. Blogger om min hverdag, mote og det som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: victoriahiblogg@hotmail.no

Follow on Bloglovin
hits