videoblogg-julegaver

Her er videoen med julegavene jeg fikk. Liker alle gavene utrolig godt. Håper dere liker videoen!

Hva fikk du til jul?

videoblogg-middag med jentene

Heii.

Hadde det super koslig med jentene i går. Vi var 8 stykker. Spiste middag og koste oss, vi dro på middag istede for å kjøpe julegaver. Utrolig smart, for det blir fort veldig dyrt når vi er ganske mange. Er bedre med et koslig minne, enn kanskje maskara eller noe sånt :-) Og man sparer jo endel penger. Filma litt, så lagde en liten video til dere. Håper dere liker den :-)

Vil dere ha flere videoblogger?

videoblogg-antrekk 15/12-12

Her er kveldens antrekk:

 

Ja, jeg liker å danse. Likte du videoen?

klipphøsten 2012-videoblogg

Heiheihei! Beklager for dårlig blogging.Har hatt øvinger til dansefoestilling hele helgen. Har forestillinger hele neste uke, så blir nok litt dårlig blogging da! Men håper dere skjønner det. Har hatt en helt grei helg, mye dansing og lite soving, men det er jo gøy! I år danser jeg bare en dans, noe som er utrolig kjedelig! Er vandt til å danse 5-6 ganger, men i år har jeg ikke hatt tid eller ork til det, noe som er veldig kjedelig, spesielt nå når det er forestilling. Men sånn er det, kan ikke gjøre noe med det..

Nå har jeg blitt ferdig med filmen! Er ikke noe sånn super spesielt altså, men er noen klipp fra ting jeg har gjort etter sommeren. Er noen klipp som er helt random, som ikke gir mening, men jaja. YOLO!! Håper dere liker den hvertfall :-) Her er den,enjoy (for bedre kvalitet trykk på tannhjulet(?) og ta på 1080):

 hohoho. Let me know if you want to see more. Altså om det er noen jeg skal lage igjen :))

 

I morgen er det skole igjen! JIPPI! Haha, nei. Er den siste uka med vanlig skole, om ikke jeg tar helt feil. Så får gi på det siste jeg har, selvom det er midt oppi forestillingene.. Blir så deilig med ferie!!

 

Likte du videoen? Gleder du deg til ferien?

 

videoblogg-ting om meg

Da ble det enda en videoblogg. Denne gangen ble det om litt forskjellige ting om meg.

Håper dere likte den!

Noen ønsker til neste videoblogg?

videoblogg

Da har jeg laget en videobogg. Skulle egentlig postes i går, men da rakk jeg ikke. Så håper dere liker den!

Beklger for litt dårlig kvalitet og slikt, men var veldig dårlig lys og sånt. haha, unnskyldinger. Ser ikke hvordan de sorte øredobbene ser ut heller, men kommer nok i en innlegg ganske snart, så da ser dere de da!

Likte du videoen? Hva vil du ha videoblogg om neste gang?Velkommen til min blogg. Jeg heter Victoria. Er en 16 år gammel jente fra Larvik. Blogger om min hverdag, mote og det som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: victoriahiblogg@hotmail.no

Follow on Bloglovin
hits